luni, 1 iunie 2009

Gripa porcina

Vad ca toti se agita pe la TV cu gripa asta porcina dar vad ca nimeni nu spune adevarul despre aceasta boala. Dupa cum stiti prea bine eu sunt foarte bine documentat in legatura cu orice subiect existent pe lumea asta, o sa va explic exact cum sta treaba cu gripa porcina si cine nu ma crede e un mare prost pentru ca eu stiu mai bine!!!
In primul rand trebuie sa identificam de unde a pornit gripa la animale. Primele vietuitoare care au suferit de gripa sunt ramele. Da ramele! Pentru ca ele nu au blana sau par si nu se pot feri de inghet. Intr-o iarna toate ramele din china au racit si au facut gripa, se numea gripa ramelor sau worn flu (in engleza). Evident ca aceasta nu s-a raspundit la om pentru ca ramele traiesc sub pamant in orase subterane si nu au contact cu specia noastra dar ele au contact direct cu gainile. Ai inceput sa faci legatura nu? ==> gainile mananca rame si asa a aparut gripa aviara care a facut ravagii in 2003.
Cercetarile mele releva ca, in anul 2002, Asociatia Mondiala a Gainilor a primit informatii despre aceasta posibila epidemie in randul inaripatelor dar acestia au actionat cu intarziere. Au incercat sa publice diferite documente ca sa avertizeze populatia de gaini dar dupa cum stie orice prost gainile nu au maini si prin urmare nu au putut sa scrie nimic. Chiar daca scriau nu stiau sa le citeasca asa ca era un dezastru inevitabil.
In anul 2004 doctorul Vergil Hâncu - celebru pentru ca a prezis o sumedenie de cutremure ce nu au avut loc- a gasit remediul pentru gripa aviara si anume cura cu clisma. Clisma este un procedeu extraordinar de complicat, putine spitale in lumea asta au aparatura necesara pentru efectuarea clismei. Procedeul consta intr-un furtun care este introdus in curul pacientului si prin care se toarna apa calda, de preferinta, in ideea ca aceasta va determina cacatul si virusul gripei sa iasa din corpul omenesc.
In anul 2009 a aparut gripa porcina. Nimeni nu stie cum a aparut in afara de mine si o sa dezvalui lumii intregi acest lucru.
Oamenii de stiinta din mexic sunt recunoscuti in toata lumea ca fiind cei mai destepti si ii poti recunoaste dupa sombrero - palaria aceea mare este simbolul si uniforma oamenilor de stiinta mexicani. Acesti indivizi au incercat sa creeze un hibrid intre porc si gainã, care se numeste poinã, iar acest hibrid arata ca un porc cu aripi care face oua. Ei sperau prin acest experiment sa scape lumea saraca din Africa de foamete dar cand au incercat sa fecundeze o scroafa folosind un cocos bolnav de gripa aviara au dezlantuit apocalipsa. Odata introdus complet cocosul in curul scoafei acesta a contaminat porcina cu virusul gripei aviare si de atunci puteti vedea ce s-a intamplat.
In momentul de fata doctorul Hâncu lucreaza impreuna cu asistenta sa ,Elodia Marilena Ghinescu (nu este moarta ci s-a retras impreuna cu dr. Hâncu in laboratorul secret sa descopere un remediu) .
O sa va tin la curent imediat ce o sa mai aflu ceva.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu