duminică, 31 mai 2009

Copiatul la examene

Pentru ca am trecut prin mai multe sesiuni decat au avut unii femei la usa (si nu ma refer la labarii cu 1-2 femei) o sa va explic eu cum e cu sesiunea studenteasca si cu copiatul la examene.
In primul rand ma adresez studentilor care sunt la facultati de stat unde e greu, in special la alea tehnice. Daca esti la facultate particulara esti un fericit pentru ca nu trebuie sa copiezi la examenul grila cu o singura varianta pe care il dai si daca pici si acolo inseamna ca esti un mare prost. Daca esti la Romano-Algeriana si nu poti sa inveti cursul de o litera (o litera nu o pagina, gen "a") care il preda femeia de serviciu de la Politehnica la voi esti un monument de prostie.
Voi amaratilor care sunteti la Poli,Constructii,Universitate, etc ascultati aici la Gogu sfaturi garantate pentru a termina sesiunea cu bine.

1)Ce trebuie sa faci inainte de examen.
Inainte de examen trebuie sa te asezi intr-un loc bun in sala, cauta un tocilar si aseaza-te langa el, daca stii si cum il cheama ai nota 5 aproape garantata.
Daca esti a 5-a oara la examen si toti tocilarii au luat deja examenul ai cam belit pula. Trebuie sa copiezi. Ai mare grija sa nu te asezi ca prostu in ultima banca pentru ca te muta profesoru in prima (care sigur e libera pentru ca nu sunt tocilari sa o ocupe). Cel mai bine e sa stai la mijloc.
Mare grija langa ce prosti stai in sala ca o sa ajungi sa copiezi toate tampeniile care le debiteaza imbecilii aia si o sa pici examenu ca prostu.

2)Copiute sau handsfree
Eu unul prefer copiutele pentru ca ideea de a-mi baga chestii in urechi nu imi surade. Merge mai bine cu handsfree dar de la radiatiile care le emite casca aia o sa faci o tumoare pe creier si o sa mori pentru ca esti un prost si n-ai fost in stare sa scrii niste cacaturi de copiute.
Copiutele cel mai bine se scriu cu pixu cu varf ascutit pe foi de hartie cu latimea de max 4 cm si le faci evantai. Nu scrie cu creionu ca se sterge, nu scrie cu marker permanent, cu stilou sau cu pensula ca o sa strici bunatate de copiuta si o sa rada boii aia de colegi de camera de tine.
Mai poti sa scrii pe foi a4 si sa le bagi sub foile de examen dar este riscant.

3)In timpul examenului
Nu incepe sa copiezi imediat ca te prinde, asteapta cel putin 5-10min sa vezi care e treaba. Incearca in timpul asta sa scrii ceva pe foaie, orice, sa nu te vada ca stai degeaba. Cand vezi momentul oportun scoate copiutele din chiloti, eu acolo le tin, si incepe sa copiezi. Nu tine copiutele in buzunare, pe maneca sau in cavitatea anala; chilotii d-aia sunt facuti sa tii copiutele in ei si sa nu te caci pe blugi, deci foloseste-i.
Nu te agita in banca, orice miscare gresita atrage priviri. Daca in timpul in care copiezi prostul din spate iti cere ceva,pentru ca te vede ca scrii si el nu a scris nimic pentru ca e prost, ii raspunzi politicos: "Lasa-ma in gatu matii de bou ca iti dau dupa ce termin".
Dupa ce termini bagi copiuta in chiloti si dai ce ai scris la toata lumea, trebuie sa imparti si sa nu fii egoist.

4)Dupa examen
Dupa ce ai terminat trebuie sa te duci sa bei o bere si sa te lauzi la toti ce smecher ai fost ca ai copiat si nu te-a prins.Te intorci la rezultat, ai luat nota si gata.

5)Situatii neprevazute
Daca citesti asta inseama ca nu stii sa copiezi si crezi ca o sa te prinda. Daca te-a prins esti un prost si nu trebuia sa te bagi la asa ceva.
Ce mai poti sa faci?
a) sa folosesti masina timpului ca sa te intorci in timp si sa te opresti pe tine insuti din copiat.
b) sa ii explici ca tu esti fratele tau geaman din alta galaxie
c) sa te milogesti ca poate nu te exmatriculeaza si te lasa sa il iei peste 2 ani

Aveti mare grija cum copiati si multa bafta la examene.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu