marți, 2 iunie 2009

P.E.T.A.


Eu unul nu iubesc animalele si sunt impotriva organizatiilor care le apara. Singurele animale indragite de catre mine sunt: ramele, furnicile, viermii intestinali si Nikita (care este o vaca). In primul rand o sa incep prin a desconspira inceputurile acestor organizatii similare cu P.E.T.A.
Tot ceea ce o sa spun este documentat, este scris in cartile de istorie si cele de colorat si cine nu ma crede e un mare prost pentru ca eu stiu mai bine.
Primul "animal lover" din istoria documentata este Noe (nebunu din Biblie). Noe a incercat sa salveze cat mai multe animale de potop dar el nu stia ca potopul fix pentru asta era gandit. Dumnezeu a decis sa scape planeta de animalele care manaca toata iarba frumoasa si copacii pentru care el s-a chinuit atata sa le faca. Animalele sunt un flagel pornit de diavol sa distruga planeta frumoasa creata de Dumnezeu. Daca ati citit Biblia va aduceti aminte ca un sarpe (animal) i-a spus Evei sa muste din mar si sa-i traga un sut in coaie lui Adam (lucru care l-a enervat pe Creator).
Acum trebuie sa vorbim de barca lui Noe.Multi prosti cred ca este Arca lui Noe dar este un lucru demonstrat ca un cacanar a sters "b" din cuvantul "barca lui Noe" ca sa sune mai mare: Arca. De unde pula mea facea bosorogu ala cu tot neamu lui o arca pe care sa ia toate animalele?? Noe si-a facut o barca de 3m lungime in care a luat-o pe masa si 3 animale: o vaca, un iepure si o lada de bere (pe vremea aia se credea ca lazile de bere sunt animale...ce prosti).
Descendentii lui Noe au creat acum PETA si unii sunt vegetarieni.
In primul rand eu nu am ajuns in varful lantului trofic ca sa manac iarba si in al doilea rand toata lumea stie ca fara carne omul moare. Nu exista oameni care sa fii trait fara carne! Animalele sunt ca niste mici frigidere care tin carnea proaspata pana cand venim noi sa o mancam.
Alt lucru demonstrat stiintific este ca animalele din care se fac hainele de blana (ex. leoparzii) nu pot trai mai mult de 30 de ani tocmai din cauza blanii. Omul ii face un bine animalului scapandu-l de blana care ,incet incet, ii pune capat vietii. Nu exista niciun leopard (sau alt animal) care sa fi trait mai mult de 30 de ani pentru ca blana este un parazit care injecteaza o otrava in corpul acestor fiinte si singura metoda eficienta pentru a omora parazitul este sa il transformi in haina de blana (toata lumea stie ca parazitii nu pot trai ca haine de blana si cine nu stia e un mare prost).
Animalele nici macar nu sunt de pe planeta asta, au venit sa ne invadeze!!! Inainte la noi pe planeta traiau dinozaurii dar odata cu meteoritul shaorma( despre care am scris mai jos) au venit si animalele care au omorat toti dinozaurii si timp de 5 milioane de ani incerca sa ne cucereasca planeta.
Am dovezi filmate cu animale care fac experimente pe oameni! Suntem asediati de aceste creaturi care incerca sa ne distruga. Aseara un stol de pasari ucigase s-a cacat pe masina mea incercand sa o distruga dar proastele nu stiau ca metalul este inactiv din punct de vedere chimic cu cacatul si nu au reusit sa distruga masina. In fiecare zi cainii incearca sa imi perforeze rotile cu jeturi de pisat dar pentru ca sunt mai destept ca ei stiu sa imi apar autovehiculul care intr-o zi imi poate salva viata de aceste bestii distrugatoare.
Cunosc cazuri de animale care au ucis oameni chiar si dupa ce au murit ele. Sunt nenumareate cazuri cand oamenii au murit ca s-au innecat cu oasele animalelor; cata viclenie, cata ura fata de fiinta umana.
Eu unul sunt pregatit de razboi si va recomand sa treceti in tabara mea. Sa nu ne lasam planeta cucerita de aceste creaturi distrugatoare. Am de partea mea gruparile paramilitare: McDonalds care se ocupa de gainile ucigase, Burger King care extermina vacile nebune, dar mai avem nevoie de aliati.
Daca vezi un caine pe strada si esti cu masina calca-l! Cu siguranta vei salva viata unui biet om care probabil va fi impuscat de caine.Este momentul sa fim uniti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu