luni, 1 iunie 2009

Alcoolul

Prin acest post o sa incerc sa deschid ochii lumii asupra efectelor benefice ale alcoolului si sa demonstrez ca nu este un compus chimic asa de daunator pe cum se spune. Tot ce spun este dovedit stiintific, mai mult sau mai putin, si este adevarat si cine nu ma crede e un mare prost pentru ca eu stiu mai bine.

In primul rand cel mai important efect al alcoolului este cel de distrugere al celulelor cancerigene care se situeaza in cutia craniana al fiecaruia dintre noi. Ai ghicit: Neuronii.
Neuronii sunt niste celule parazite care ocupa fraudulos capul oamenilor. Doctorii recomanda consumul de alcool pentru a combate acest flagel.Este bine de stiut ca aceste celule parazite nu se pot divide si prin urmare pot fi distruse, trebuie doar sa bei indeajuns.
In principiu consumul regulat asigura un tratament rapid si eficient impotriva neuronilor.

Un alt mit urban este ca alcoolul provoaca accidente. Cat de prost trebuie sa fii sa crezi asta. Cum pula mea sa provoace accidente cand alcoolul nu stie sa conduca.Cine dracu le mai scorneste si p-astea.
Unii mai dau vina pe consumul de alcool. Sunteti niste prosti toti, consumul de alcool imbunatateste uimitor sofatul, uitati-va la femei, ele nu beau si conduc ca dracu. Deci am spulberat si mitul asta.

Unii oameni de stiinta sunt de parere ca alcoolul si sofatul trebuie sa mearga umar la umar. Au construit deja masini care merg pe baza de alcool iar rezervorul este prevazut cu un furtun pentru ca soferul sa testeze calitatea combustibilului.Mie mi se pare o idee geniala, poti sa stii daca ai alimentat cu marfa buna. Daca te duci acum la pompa si bei benzina sau motorina o sa mori ca prostu si nu stii daca era bun sau nu pentru masina ta dar daca baga alcool la pompa poti sa opresti, gusti si daca iti convine alimentezi.

Alcoolul pe langa ca omoara neuronii malefici mai omoara si orice fel de bacterii. De ce crezi ca la spital te dezinfecteaza cu alcool??? De aici trag concluzia ca alcoolul in sange este un dezinfectant benefic corpului.

Alt exemplu este biserica, cand te duci la slujba nu iti da apa, nu iti da lapte, iti da vin=>alcool.

Un alt exemplu elocvent (nu stiu ce inseamna cuvantu asta dar suna frumos) sunt arabii. Pentru ca la ei nu se consuma alcool au innebunit. Au ajuns sa se sinucida iar singura solutie pentru ei ar fi un tratament urgent cu alcool dublu rafinat.
Sa fim sinceri acum, cat de idiot trebuie sa fii sa intri cu un avion intr-un bloc pentru ca ti-a spus un arab barbos care seamana cu Mos Craciun dupa o luna la solar.

Alcoolul rezolva si problemele casnice; de ce credeti ca se cearta barbatul cu femeia cand barbatul e beat??? Pentru ca e el beat sau pentru ca e ea treaza?? Cred ca va dati seama ca raspunsul e: Pentru ca e ea treaza.

Deocamdata ma opresc dar voi relua articolul cand voi strange destule date despre aceasta licoare miraculoasa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu