luni, 1 iunie 2009

Animale de companie


Multi cred ca cele mai bune animale de companie sunt patrupedele canine dar o sa va demonstrez cu argumente elocvente ca cele mai bune sunt ramele si cine nu ma crede e un mare prost pentru ca eu stiu mai bine.
1)Ramele nu latra.
Toata lumea stie ce galagie face un caine latrand, nu poti avea liniste in casa cand vrei sa dormi, cand mananci, cand te caci sau cand te uiti la TV pentru ca latra idiotul ala de caine. S-au incercat niste solutii stiintifice in anii '50 cand oamenii de stiinta au descoperit ca legand cainele la gura acesta nu mai latra, toate bune si frumoase, dar au vazut ca in 3 zile le mureau cainii de foame. Au incercat sa ii hraneasca rectal indesandu-le mancare in cur dar se pare ca nu au avut succes cu acesta solutie si s-au lasat pagubasi.
Din acest motiv eu consider ramele mult mai bune pentru ca nu fac galagie.

2)Cainii au nevoie de cotet, ramele nu
Ramele dupa cum se stie foarte bine traiesc in pamant sub frunze sau sub cacat dar s-a descoperit ca ele pot supravietui si intr-un mediu artificial cum af fi:
-o pereche de adidasi plini cu pamant pot sustine o familie de 3 rame timp de 1 an de zile fiind purtati zi de zi
-ghiveciul ficusului este ideal pentru o colonie de rame
-se mai poarta si ramele in buzunar daca acesta este umplut jumate cu pamant dar devin incomode la drumuri lungi

3)Ramele sunt divizibile cu orice numar par
Pentru a face o comparatie intre rame si caini, celebrul crescator de rame Râmaru Ion (inainte sa fie criminal in serie era crescator de rame) a fost invitat la un show televizat unde a demonstrat live ca dintr-o rama poti face doua iar dintr-un caine nu (R.I.P. Lassie, a fost sacrificat pentru a demonstra acest fapt).

4)Plimbatul prin parc
Ramele se pot plimba in lesa prin parc la fel ca orice caine. Lesa consta intr-o ata de papiota legata in jurul ramei, este mult mai comod si nu te trage in toate directiile ca un caine disperat care alearga dupa alti caini sa ii miroasa in cur sau sa se pise pe toti copacii.

5)Ramele sunt bune si ca animale de paza
Uitati de cainii lupi sau de rottweileri, ramele daca sunt dresate cum trebuie pot sa omoare un om in mai putin de 2 minute. Era celebru un caz la TV cand o banda de hoti a fost imobilizata de 5 rame ucigase dresate de BGS. De fapt firma de paza BGS o sa renunte la cainii lupi din dotare si fiecare agent va avea rame dresate la el. In vesta din dotare va fi prevazut un buzunar plin cu pamant si cu rame.
Daca tineti minte scandalul cu Preda la Plaza Mall si filmarile cand era plin de sange va spun eu ca s-au folosit rame sa-l aduca in halul ala.Agentii BGS au dat drumul ramelor iar acestea l-au imobilizat si batut pe Preda.

6)Ramele pot pilota avioane, cainii nu
Daca tineti minte, rusii au trimis un caine in spatiu acum vreo 50 de ani, toata lumea facea mare gargara:"Uite coaie un caine a fost trimis in spatiu, ce chestie". Dar de ce nu s-a scris nimic si de ramele care au pilotat nava spatiala pe care era cainele??? E un lucru stiut de toata lumea ca rusii erau mult prea prosti sa piloteze nava si au folosit rame.

7)George W. Bush e o rama
Multi inca nu stiu ca George W. Bush este prima rama presedinte a statelor unite. De la ce pula mea credeti ca vine W. din George W. Bush??? De la WORM care inseamna rama in engleza.

Asa ca acum aveti toate datele in fata, cand va duceti la pet shop intrebati de rame. Eu unul am 4 in ghiveci si una am rupt-o sa ii dau jumate lu prostu de vecin de la 3 ca ma tot fute la cap ca vrea si el rame.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu