duminică, 31 mai 2009

Sofatul - partea2

Limbajul soferului modern

Pentru cine n-a citit celebra carte a lui Gabriel Cotabita o sa scot cateva fragmente si le vom analiza impreuna. O sa incep intai cu injuraturi pentru incepatori care conduc Trabanturi si treptat vom avansa catre injuraturile maestrilor Jedi care conduc nave spatiale in Star Wars.

1. "Sa-mi bag pula in mata"

O injuratura comuna, se poate folosi in orice situatie dar cu precadere in cazul in care celalalt sofer iti spune ceva. Expresia denota un grad avansat de cunostiinte academice despre introducerea oraganelor genitale in cavitatile altor persoane si devotamentul tau spre efectuarea acestei actiuni.Aceasta injuratura este buna ca raspuns pentru orice. Ex. Sofer prost :" ba uita-te in oglinzi ca te loveam!!". Tu:"Sa-mi bag pula in mata".

2. "Futu-ti mortii matii de cacat ce esti"

Aceasta injuratura se foloseste pentru catalogarea participantilor din trafic, rezultatul este un amestec de copulare, deces si excremente. Expresia arata ca nu esti un fatalau si daca e nevoie ai curajul sa dezgropi niste peroane moarte pe care nu le cunosti si sa iti bagi pula in ele, esti rau.

3. "Sa o futa pa` mata o turma de giboni turbati"

Aici deja am trecut la avansati. Practic ai cunostinte zoologice avansate si stii ceva despre bolile animalelor cum ar fi rabia. Masa nu o sa aiba nicio sansa in fata unei turme intregi de giboni turbati. L-ai mucificat pe fraier.

4."Bagami-as pula in creierul tau de avorton"

O injuratura complicata, nu multi sunt cei ce o folosesc dar cine o stapaneste isi distruge adversarul. Deja trecem la operatii complicate pe creierul unei persoane care a fost nascuta prematur, esti doctor daca o folosesti p-asta prietene.

5. " Slobozim-as pa fata ta de babuin acneic"

Marele maestru Yoda a folosit asta cand i-a taiat fata Darth Vader cu nava lui. De atunci Vader respira greu, injuratura asta este distrugatoare. Odata cu aparitia ei au fost facute mai multe petitii la U.E. de catre babuinii acneici deoarece le strica imaginea dar nu s-a solutionat pana acum. Aveti grija totusi, trebuie folosita cu intelepciune, nu e pentru incepatori.

Aveti grija in trafic si conduceti atenti la ceilalti participanti, cum a gresit unu injurati-l!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu