duminică, 31 mai 2009

Shaorma - partea 2

In anul 1953 s-a descoperit de catre prof. dr. Steven Segal (da actorul este si doctor)ca shaorma poate sa vindece cancerul, acesta a continuat sa studieze proprietatile shaormei in timpul sau liber cand nu avea filmari pentru cacaturile alea de filme in care ii bate pe toti.
In anul 1960 doctorul/actor Steven Segal a facut cea mai mare descoperire din istoria omenirii - cea mai mare dupa betisoarele de scobit in urechi - shaorma poate regenera corpul uman. Un tanar care a fost calcat de tren si a ramas fara picioare a fost hranit cu shaorma timp de 2 ani, in acest timp i-au crescut picioarele si starea sa de sanatate s-a imbunatatit considerabil.
Timp de 20 de ani oamenii din Africa au fost hraniti de avioane de la Crucea Rosie care transportau containere pline cu shaorma, este dovedit stiintific ca shaorma are cel mai ridicat continut de proteine din Univers.
Dar desigur pe langa toate aceste efecte benefice shaorma a adus si razboaie asupra omenirii. Toate atenattele teroriste si razboaiele din Orientul Mijlociu sunt pentru shaorma. Americanii au atacat Irak-ul pentru a afla cel mai mare secret al arabilor, cum fac ei shaorma asa de buna. Se pare ca nu petrolul este cauza ci shaorma. Profesorul Kurt Cobain de la Universitatea M.I.T a dezvaluit omenirii cel mai mare secret al bibliei: Pe tableta data de Dumnezeu lui Moise nu erau 10 porunci ci reteta pentru shaorma perfecta. Moise a pierdut tableta cand s-a imbatat ca porcu intr-un bordel din Afganistan si se banuieste ca stramosii gruparii Al-Queida au fost cei ce au furat reteta si o tin secreta.
Asta explica de ce Americanii au atacat Afganistanul si de ce il cauta pe Bin Laden.
Toti prostii cred ca arabii sunt plin de bani pentru ca au petrol dar va zic eu, sunt plini de bani pentru ca au shaormerii in toata lumea si asta le aduce un profit inimaginabil.
Criza imobiliara din America a pornit tot din cauza shaormei, cetatenii americani isi cheltuiau banii de rata pe shaorme in loc sa ii dea la banca, multi si-au pierdut casele dar nu au reusit sa reziste acestei capodopere culinare.
Fanii shaormei sunt rugati sa ne impartaseasca intamplarile inedite petrecute impreuna cu shaormele lor

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu