luni, 13 iulie 2009

Taraf TV

M-a rugat cineva sa scriu despre Taraf TV, asa ca mi-am luat 4 navete de bere si 2 baxuri de chipsuri, am pornit televizorul alb-negru (mostenire de familie) si saptamana trecuta m-am uitat la aceasta minunatie de post TV. Ce pot sa va zic este ca sunt extraordinar de dezamagit ca nu am remarcat aceasta minune a lumii pana in momentul de fata.
In fiecare zi am fost bombardat cu particule incandescente de prostie in stadiul cel mai pur. Aceste particule sunt foarte periculoase din cauza efectelor nocive care le au asupra corpului uman. Particulele cretinoide penetreaza corneea si irisul, se ataseaza de retina, intra in sange si ajund in creier unde blocheaza conexiunile axonilor; odata atasate de axoni ele secreta cacat cu care iti infunda cavitatea cervicala. De unde expresiile: ai cacat in cap; gandesti cu curul; etc;

Revenim la Taraf TV si la faimoasele videoclipuri care dupa parerea mea nu au costat mai mult de 3 pateuri si 2 bucati de paine. Daca ma apuc sa filmez cu telefonul mobil...de fapt cred ca si cu fixul... tot reusesc sa scot un videoclip mai bun decat au reusit autistii aia de la Taraf.
Pana la urma de unde atata taraf?? Pe post se dau numai manele, le recunosti dupra freaza gen "borcan" si mustata "gutzica" a interpretilor.
Acest post este foarte vizionat de primatele ce traiesc in zona rurala a Romaniei. Dupa ce se duc la carciuma din sat, beau pana le cad coaiele sub masa, se bat cu vecinul/vecina/barmanul, rezolva conflictul cu un topor sau furca in cap, se duc acasa si baga taraful sa cante o melodie de jale.
Mai sunt si aia care trimit dedicatii prin SeMeSe. Curios e faptul ca nici o dedicatie nu e scrisa corect. Domne, mai zic sa gresesti, ai scris in graba, ai gresit un pic, asta se scuza dar cand vezi pe ecran urmatoarea dedicatie, si citez: " Fentru Valerica Boeru care e fartele meu si face bani cu baetzii sa i traiasca familia si fetitza lui de la Marean" . Cine pula mea s-a chinuit sa scrie cacatu asta?? Adica e admirabil ca omul a incercat. Cu chiu cu vai si-a strans 4 prieteni apropiati, au pus bani de o cartela Vodafone, s-au chinuit sa invete alfabetul si impreuna, triumfator, i-au dat dedicatie lu` Valerica. Pentru o specie care abia dezvolta circumvolutiunile pe creier, dedicatia pe taraf TV este cea mai mare onoare posibila. Ziua in care primesti dedicatia trebuie trecuta in calendar si filmat totul cu telefonul Nokia luat de la "baetzi".

Banuiesc ca Taraf TV e folosit impreuna cu OTV ca alternativa la injectia letala. Dupa o saptamana de chin in care am studiat problema vreau sa va spun ca am suferit modificari grave ale ADN-ului, in sensul ca am pierdut cateva catene si am suferit o involutie. Daca ma mai uitam vreo 3 saptamani riscam sa involuez pana la stadiul de parameci. In fond astia sunt toti care urmaresc posturi de genul Taraf TV; niste organisme monocelulare formate din doi compusi chimici: cacat si oxigen de unde si formula lor chimica: Bicacat-Oxigen (Ca2O). Recomandarea mea prieteneasca este sa va feriti cortexul de aceste generatoare de prostie iar pentru cei prinsi deja in capcana recomand inlocuirea postului Taraf TV cu un muc din nas. Deci in loc sa te uiti la taraf Tv, 4 ore iti scoti un muc din nas si te uiti la el; garantez ca trece in 10 zile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu