miercuri, 1 iulie 2009

Roxy Manelista & Company

In momentele de singuratate am aruncat un ochi pe la TV, a fost groaznic, sincer, nu pot sa cred ce se promoveaza la televizor in zilele astea. OTV-ul este un generator de prostie in forma pura. Din alt punct de vedere Dan Diaconescu este un om genial, face o gramada de bani de pe urma scursurilor ce trec prin studioul sau.
In momentul in care am vazut-o pe Roxy Manelista si pe Marian Valorosu`, creierul meu a facut implozie si neuronii au luat liftu` pana la etajul 10 si s-au aruncat de pe bloc. Coaieee prosti mai mari nu am mai vazut de cand era Lorin Fortuna in emisiune. Presupun ca au fost iradiati la Cernobal in timp ce culegeau pietre verzi, au avut creierul extirpat chirurgical si inlocuit cu o pereche de sosete murdare si niste chiloti colorati cu toate tentele de cacat. Emisiunile astea le consider o insulta la intelectul meu; cred ca hartia igienica cu care mi-am sters cacatu de la cur e mult mai inteligenta decat cuplul asta de retardati cronici!!
Sa nu mai zic de melodiile cantate de acest cuplu de cretinoizi, sincer acum, daca imi bagam un microfon in cur, dupa ce mancam 4kg de fasole si 10 oua fierte, suna mai bine decat manelele execrabile produse de generatorul de imbecilitate din organismul acestor primate cu un neuron paraplegic. De cate ori ii vad imi vine sa imi dau cu ciocanu` in coaie, tind sa cred ca sunt una din singurele fiinte de pe planeta pamant cu mai mult de 2 neuroni care se uita la nucleul asta de prostie.

Alt personaj imbucurator de prost este Nikita. Lumeee, Nikita aia e mai proasta decat pistau` care ramane pe capacu de la WC dupa ce beau 3 beri. Nu pot sa inteleg de ce ii invita lumea la emisiune. Daca asa merge treaba inseamna ca pot sa trimit la Otv o pereche de chiloti murdari de cacat si o sa faca mai multa audienta decat turma asta de retardati notorii.

De ceva timp sunt in posesia unui detector de prostie, e un fel de Geiger Counter numai ca nu masoara radiatiile ci prostia; cand am dat pe OTV si l-am pornit m-am curentat la mana si mi-am ars jumate din paru de pe coaie, prostia sare de pe grafic. Ultima oara cand am vazut asemenea prostie a fost cand incerca Marean Vanghelie sa porneasca o discutie despre inseminare in vitro.

Ma gandesc serios sa emigrez in pula mea pe alta planeta din univers, nu mai pot sa rezist acestor radiatii de cretinitate pura care imi omoara neuronii mai repede decat omorau rusii ucrainienii in celebra iarna din 1933.

In alta ordine de ideei ma gandesc sa imi fac si eu televiziunea GOGU TV si sa invit cacatul care a infundat WC-ul de la mine de la servici si un borcan de pisat si cred ca o sa fac mai multa audienta cu astia doi decat a facut "domnul Dan" in toata viata lui.

Inca nu pot sa imi pun gandurile in ordine pentru ca sunt bulversat de prostia monumentala de care dau dov ada televiziunile dar incerc sa ma imunizez cu bere; toata lumea stie ca berea formeaza un scut protector impotripa prostiei. In urmatorul articol o sa revin cu un sfat pentru un cititor care are niste probleme domestice. Stay tuned!

Un comentariu: