joi, 16 iulie 2009

Prostia

La cererea lui Andrew

Cea mai mare greutate in viata omului obisnuit este contactul neprotejat cu prostii. Aceasta specie aparte de ominizi este raspandita pe toata suprafata planetei Terra, iar unii oameni de stiinta sunt de parere ca prostii pot supravietui si in spatiul cosmic; lucru foarte probabil pentru ca organismul prostilor nu functioneaza pe baza de oxigen.
In viata te lovesti de tot felul de prosti, sunt mai multe ramuri, o sa enumar cateva din subspeciile cunoscute:
1) Idiotii - traiesc viata la birou sau in spatele tejghelei, au ideei fixe, gresite, orice contact verbal cu aceasta specie provoaca dureri de cap si diaree verbala
2)Cretinii - traiesc la volanul masinilor, pe santierele aglomerate, in piete, iar singura contributie a lor este ca transforma oxigenul din aer in dioxid de carbon.
3)Boii sau handicapatii - sunt mult mai comuni, isi fac veacul in familiile comuniste, se uita la OTV si asculta noile hituri ale lui Gutza.
4) Alte subspecii nedocumentate stiintific, de unde enumar: imbecilii, retardatii, cretardatii (inperecherea dintre cretini si retardati, foarte periculosi), Megaprostii, fatalaii, lingaii, pupincuristii, labarii, lãtrãii, etc.

Prostia in esenta ei are radacini in lumea preistorica, prima vietuitoare proasta se trage din vremea dinozaurilor si anume: Imbecilozaurul. Aceasta fiinta antica, Imbecilozaurul, avea toate atuurile prostului modern iar din cele mai importante era capul, care practic era doar un dop ca sa nu-i ploua in gat, de unde expresia: Esti prost de-ti ploua in gura.

Mai nou prostii, care sunt majoritari fara indoiala in lume, guverneaza lumea si iau decizii ca atare. Se regasesc peste tot dar mai cu seama in cladirile guvernamentale, spitale, scoli si administratii locale.

Omul greseste, e normal, dar cei care gresesc cu preponderenta sunt PROSTI. Prostul este o fiinta pragmatica, fudula si persistenta. Tratament impotriva prostiei exista, dar putini vor sa-l foloseasca, din retetele naturiste enumeram:
-pastile cu lecitina
-discovery channel
-biblioteci
-SCOLI
-national geographic
-bere cu continut ridicat de alcool
-TopGear(revista si emisiunea)

Daca stii ca ai prieteni prosti ajuta-i!!! In ritmul in care merge lumea, pana in anul 2012 o sa avem 95% din populatie plina de prosti, ceea ce inseamna sfarsitul lumii. Calendarul aztec prezicea sfarsitul in 2012, era clar, prostia cumulata produce implozie. Sa incercam sa salvam lumea, lansez impreuna cu Parazitii campania: CITESTE O CARTE.

Un comentariu: