duminică, 20 martie 2011

Protest impotriva chilotilor



Sunt sigur ca nu sunt singura persoana care uraste chilotii iar acum vreau sa ma adresez si celorlalti, care din anumite motive (dezinformare, fetish-uri), nu sunt de aceeasi parere cu mine.
In primul rand, orice articol vestimentar are un rol precis si bine definit, care este rolul chilotului?? De ce avem nevoie de acest instrument de tortura?

Purtam adidasi/pantofi/ghete ca sa ne protejam talpile de obiecte ascutite, purtam pantaloni/bluze/geci ca sa nu ne inghete corpul...nu vad rolul chilotilor.
Discutand de problema asta cu un prieten, el mi-a adus urmatorul argument:

Gogu: -Chilotii nu folosesc la nimic.
Prieten Gogu: -Pai fara chiloti iti murdaresti pantalonii de cacat si pisat

Gogu: -Daca esti un cacacios care te pisi pe tine cred ca n-ar mai trebui sa porti pantaloni.


Adica rolul chilotului este sa se umple de cacat? Dupa care ii spalam?? Atunci de ce nu spalam si hartia igienica? Cu ce este hartia igienica mai prejos decat chilotul?

Gogu: -In plus, cele mai multe accidente auto sunt cauzate de purtarea chilotilor.
Prieten Gogu: -Nu cred. Neatentia si viteza provoaca accidente.


Acum ma apuc sa ii explic prietenului meu (care e un mare prost) de ce chilotii sunt de vina.
Sa ne imaginam ca mergi pe DN1 cu masina, la un moment dat iti dai seama ca te mananca in cur si ca trebuie sa te scarpini. Buuunn...Iei mana drepta de pe volan, o duci la spate si cu foarte mare usurinta o bagi in pantaloni in ideea sa te scarpini in cur DAR SURPRIZA---> ai chiloti pe tine---> incepi sa te chinui sa bagi mana si in chiloti si de aici a inceput dezastrul. Elasticul chilotului se intinde si iti preseaza coaiele, simti o durere, te sperii si tragi cu mana stanga de volan fix in automobilul de pe contra sens. Se mai intampla ca elasticul sa nu iti preseze coaiele si zici ca totul e bine...GRESIT...pentru ca nu poti ajunge sa te scarpini exact unde trebuie (din cauza chilotului), incerci sa te ridici, apesi din greseala mai mult pe acceleratie si BUM! --->accident.

Gogu: Chilotul este un instument care provoaca panica!
Prieten Gogu: Panica? Cum?


Ii explic prietenului meu de ce chilotul este singurul articol vestimentar provocator de cãcatofobie. Sa zicem ca esti la o sedinta, iti vine sa te besi si coordonandu-ti meticulos muschii curului reusesti sa tragi basina perfecta, imperceptibila de urechea umana. Toate bune si frumoase pana simti o anumita caldura la cur si te gandesti "Bagami-as pula, m-am cacat pã mine". Acum ai intrat in panica, nu te mai poti concentra, incepi sa transpiri si nu te calmezi pana nu ajungi intr-un loc sigur si verifici starea chilotului.
Eu vreau sa traiesc intr-o lume in care sa nu-mi fie frica sa trag o basina doar pentru ca exista riscul de a-mi murdari chilotii!!

Gogu: -Chilotul este singurul motiv pentru care omul alb are penisul mai mic decat negrii.
Prieten Gogu:- Imposibil, asta e din cauza evolutiei banuiesc eu.
Gogu: Hai sa iti explic cum a influentat chilotul evolutia penisului nostru...

I-am explicat ca noi, albii, am inceput sa purtam chiloti inaintea negrilor.
Ce inseamna acest lucru? Este evident. Penisul nostru nu s-a putut dezvolta intr-un spatiu asa de restrans. Odata cu trecerea generatiilor, penisul a fost tinut prizonier de acest instrument de tortura. Negrii nu au avut aceasta problema, ei nu aveau chiloti, aveau maxim o frunza si d-aici ne dam seama ca penisul negrilor a fost mult mai fericit si s-a dezvoltat in conditii propice. Penisul albilor a fost constrans impotriva vointei sale sa ramana mic dar coaiele au prins proportii inimaginabile. D-aia se zice ca noi suntem mai coiosi.
Aaaaa...uitam ceva...asiaticii purtau chiloti de otel, nu are rost sa mai argumentez nimic.

Sfatul meu catre omenire: NU MAI PURTATI CHILOTI SI VIATA VOASTRA SE VA SCHIMBA IN BINE.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu